Borimir Perković više nije trener Varaždina

Foto: HNK Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon Osijeka, Rijeke i Slaven Belupa i u Varaždinu je došlo do smjene trenera u aktualnoj sezoni HT Prve lige. Novi prvoligaš je službeno objavio da se sporazumno rastao s Borimirom Perkovićem te su mu zahvalili na dosadašnjem angažmanu, iznimnoj profesionalnosti i stručnosti te su mu zaželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

Perković je Varaždin preuzeo uoči početka sezone nakon što se klub nije dogovorio za nastavak suradnje s Brankom Karačićem s kojim su osvojili Drugu HNL čime su izborili plasman u prvi rang natjecanja.

Klub je vodio u 12 utakmica u kojima je ostvario dvije pobjede, od kojih je jedna bila u prvenstvu protiv Dinama te jedna u prvom kolu Hrvatskog nogometnog kupa protiv Maksimira. Uz to je zabilježio i četiri neriješena ishoda ze šest poraza. Varaždin se nakon 11. odigranih kola trenutno nalazi na začelju prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova koliko ima i pretposljednji Inter-Zaprešić.

52-godišnji trener je prije Varaždina radio u Šibeniku, a prethodno i u Saudijskoj Arabiji te Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je u Faisalyju i Al Ainu bio pomoćnik Zlatka Dalića. U Hrvatskoj je vodio i Inter-Zaprešić.

Ljestvica:
Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email