Bočice i dude za Hajdukove bebe

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk je danas na konferenciji za medije predstavio novog partnera i nove klupske proizvode. Novi partner Filip Trade potpisao je s Hajdukom suradnju, a za to vrijeme opskrbljivati će Hajduk s deset novih proizvoda od kojih posebno treba istaknuti bočice i dude varalice, čime Hajduk dobija i baby program u svom fan shopu. Hajduk dobija 15% maloprodajne cijene. Cijena bočice je 55 kuna, a dude 65 kuna (one u posebnoj kutijici 69 kuna). Marijan Stefanović iz Filip Tradea istaknuo je kako već dugo posluju s Novatexom iz Njemačke i kako njihovi proizvodi zadovoljavaju sve zahtjevne testove te da se sponzorstvo s Hajdukom potpisalo na obostrano zadovoljstvo. Bočice dolaze u tri verzije, a dude u četiri. Hvalevrijedan potez Hajduka koji će ovime omogućiti i najmlađima da se osjećaju kao dio Hajdukove obitelji.

Moći ćete ih pronaći u Riboli, Tommyu i Djelu, a uskoro i u Konzumu. Dok su već od danas dostupni na Hajdukovom web shopu te fan shopu na Poljudu.

Toni Perković


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter