Blaž Slišković više nije trener Zrinjskog

Foto: Zrinski Mostar
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Blaž Slišković više nije trener Zrinjskog. Nakon dvije sezone u kojima je osvojio dvije titule prvaka Bosne i Hercegovine razriješen je na osobni zahtjev, potvrdio je klub iz Mostara. U priopćenju navode:

Cijeneći sve što je Blaž Slišković uradio za naš klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe.

Zbog svega toga Blaž Slišković će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana.

HŠK Zrinjski će javnost blagovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera.

59-godišnjaku je ovo bio drugi mandat na klupi Zrinjskog. Od ožujka 2017. godine vodio je ukupno 44 službene utakmice u kojima je upisao 26 pobjeda, 11 neriješenih te 7 poraza osvojivši dva puta prvenstvo susjedne zemlje.

Prethodno je radio i u Širokom Brijegu, kineskom QD Jonoonu, saudijskom Al-Ansaru, rumunjskoj Unirea Alba Iluiji, albanskoj KF Tirani i splitskom Hajduku, a u periodu od 2002. do 2006. godine je bio izbornik Bosne i Hercegovine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter