Bišćan i Pacak bez simptoma, u samoizolaciji stožer U21 reprezentacije

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Večernji list prvi je donio vijest o tome da je prema njihovim saznanjima izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan pozitivan na Covid-19. Osim Bišćana i stožera, pozitivan je i glasnogovornik HNS Tomislav Pacak, tvrde iz VL-a.

Koronavirus ima i cijeli Bišćanov stručni stožer, pa je pitanje tko će uopće voditi mlade vatrene u kvalifikacijskoj utakmici za Euro protiv Grčke. Ta se utakmica treba igrati u Varaždinu 3. rujna, a već četiri dana kasnije mlade reprezentativce očekuje utakmica u gostima kod Češke. U cijeloj priči pozitivno je barem to što još nije bilo okupljanja igrača, pa oni nisu zaraženi. Danas ili najkasnije sutra HNS će odrediti tko će mijenjati Bišćana i njegov stožer, piše Večernji.

Službeni Hrvatski nogometni savez uskoro se oglasio priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Dva člana stožera mlade reprezentacije, uključujući izbornika Igora Bišćana, pozitivna su na virus SARS-CoV-2 (bez simptoma), pa zbog toga aktualni izbornik neće voditi reprezentaciju tijekom predstojećeg rujanskog okupljanja. Zbog bliskog kontakta sa zaraženima, u samoizolaciju od 14 dana moraju ići i drugi članovi Bišćanovog stožera, osim Renata Pilipovića.

Rukovodstvo HNS-a donijelo je odluku da će za ovu priliku reprezentaciju preuzeti izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina i glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Zbog pozitivnog nalaza na SARS-CoV-2, okupljanje A reprezentacije propustit će glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, koji poput Bišćana nema simptoma COVID-19, ali idućih 14 dana mora provesti u samoizolaciji.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email