Birajte pažljivo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Projekt Naš Hajduk dolazi do svog najbitnijeg dijela mdash; izbora koji će se održati 5.11.2011.
Sada je sve na članovima Našeg Hajduka.

Na kućne adrese ste trebali dobiti glasačke listiće sa uputama. Koristimo priliku da napomenemo da dopisni glasači OBAVEZNO prilože kopiju osobnog dokumenta ili putovnice, jer u protivnom ne mogu Vas legitimirati kao člana i smatrati će se glas nevažećim. Također ne skidajte barcode naljepnice sa glasačkih listića, jer su one potrebne kao autorizacija da je listić valjan. Za zapečatit glasačku kovertu koristite priloženu naljepnicu Naš Hajduk.

Još jednom se zahvaljujemo svim članovima i navijačima koji su se učlanili i pružili podršku projektu. Sada Vi preuzimate odgovornost i zaokružujete sedam (7) imena. Nije lako pronaći idealne, ali vrijedi se potruditi.

Predlažemo da krenete metodom eliminacije čitajući pripremljene životopise i intervjue – eliminirajte one koji ne zadovoljavaju Vaše kriterije Velikog Hajduka kojeg nadziru stručnjaci. Ovo nije natjecanje za najvećeg navijača mdash; već izbor za ljude koji znaju što Nadzorni odbor treba raditi.
Ukoliko Vam je nakon eliminacija ostalo manje od sedam kandidata, morati ćete se vratiti i smanjiti kriterije. Ukoliko pak imate više od sedam (7) kandidata mdash; rasporedite ih dvije grupe: sigurni i “za promislit”. Kandidate iz liste “za promislit” dodatno provjerite pretragom interneta, te se konzultirajući s kolegama navijačima i drugim članovima. Kad dođete do svojih idealnih sedam (7) zaokružite ih i stavite u glasačku kuvertu koje ćete zapečaćenu (uz kopiju osobne iskaznice ili putovnice) poslat poštom ili donijeti osobno 5.11.2011 na Poljud od 10:00 do 20:00.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter