Bijelo-plavi odradili prvi trening u novoj sezoni (VIDEO)

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon Hajduka s pripremama za novu sezonu krenuli su i u Osijeku. Trener Dino Skender je na prvom treningu imao na raspolaganju 24 nogometaša:

Vratari: Marko Malenica, Ivica Ivušić, Marijan Antolović
Obrambeni: Gutieri Tomelin, Danijel Lončar, Boško Šutalo, Andrej Šimunec, Tomislav Šorša, Talys Oliveira, Alen Grgić, Luka Marin, Todor Todorski, Robert Čosić
Vezni: Mihael Žaper, Benedik Mioč, Marin Pilj, Vedran Jugović, Karlo Kamenar, Petar Bočkaj, Dmytro Lopa, Tomislav Soldić
Napadači: Josip Špoljarić, Mirko Marić, Marko Dugandžić


Anti Majstoroviću odobreno je priključenje u ponedjeljak, dok će se reprezentativci Mile Škorić i Laszlo Kleinheisler u rad uljučiti u najvažnijem pripremnom razdoblju koje će Osječani od 24. lipnja odrađivati u austrijskom Kreischbergu (pokrajina Štajerska). Tamo će Bijelo-plavi odigrati i šest kontrolnih utakmica.


Prva će provjera biti ogled s prvakom Rumunjske Clujom (26.6.), potom slijedi dvoboj protiv ruskog Orenburga ili moskovskog Dinama (29.6.), dok će treća utakmica biti s češkim Banikom iz Ostrave (2.7.). Zatim će uslijediti odmjeravanje snaga s austrijskim Matesburgom (3.7.), još se traži peti suparnik za 6. ili 7. srpnja dok će završni test biti protiv danskog Kopenhagena.

Klub su u aktuanom prijelaznom roku zasad napustili Gabrijel Boban, Muzafer Ejupi (Slaven Belupo), Domagoj Pušić, Marijan Ćavar (Eintracht), Ezequiel Henty (Puskas), Roger Tamba M’Pinda (Juventus), Krševan Santini (Domžale) i Luka Kukić (Korona Kielce) dok je upitan status Kristala Abazaja i Erika Janže.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email