Bezjak: “Povratak u Rijeku je najbolja moguća opcija” (VIDEO)

Roman Bezjak, HNK Rijeka
Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što je jučer službeno potvrđeno da se Roman Bezjak vraća u Rijeku gdje će provesti ostatak sezone na posudbi iz Darmstadta danas je na Rujevici održana konferencija za novinare. Slovenski reprezentativac je tom prilikom poručio:

Zadovoljan sam što je postojala opcija da se vratim u Rijeku. Dogovorili smo se s Darmstadtom da je ovo najbolje za mene i klub. Već prošle sezone imali smo cilj osvojiti prvenstvo. Nismo uspjeli, sada imamo novu priliku i svi ćemo dati sve od sebe da taj cilj ostvarimo. U Rijeci se pokazalo da nema veze koji igrači odlaze, ekipa se uvijek posloži i nema straha kada netko ode. Povratak u Rijeku je najbolja moguća opcija.

Dobrodošlicu Bezjaku je zaželio i pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance koji je poručio:

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Romana, svi znamo što je već napravio u Rijeci i drago nam je da ćemo imati priliku ponovo ga vidjeti u našem dresu. Prilagodba bi trebala trajati dvije do tri sekunde. Romane sretno i želim ti da nastaviš gdje si stao.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email