Bez Saida, Filipa, Memolle i Šehića Hajduk započeo pripreme za nastavak sezone (VIDEO)

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Današnjem okupljanju na Poljudu kojem nisu prisustvovali Said, Filip, Memolla i Šehić koji su prebačeni u drugu momčad Hajduk je počeo s pripremama za nastavak sezone.

Treneru Oreščaninu su se tako odazvali sljedeći igrači: Josip Bašić, Ivica Batarelo, Dino Beširović, Jakov Blagaić, Goran Blažević, Domagoj Bradarić, Mijo Caktaš, Jairo, Ivan Delić, Tomislav Duka, André Fomitschow, Ádám Gyurcsó, Adrian Ismajli, Mirko Ivanovski, Josip Juranović, Stanko Jurić, Anthony Kalik, Franko Kovačević, Leon Kreković, Marin Ljubić, Božo Mikulić, Darko Nejašmić, Ante Palaversa, Luka Pasariček, Jurica Pršir, Emir Sahiti, Michele Šego, Tonio Teklić, Fran Tudor, Stipe Vučur i Mario Vušković.

Hamza Barry i Borja Lopez će se priključiti sutra, Bassel Jradi je s reprezentacijom Libanona koja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nastupa na AFC Azijskom kupu dok je vratar Josip Posavec bio odsutan zbog bolesti.

Za danas su predviđena testiranja igrača, a prvi trening je na rasporedu sutra. Bili će prvi dio priprema odraditi u Splitu, a potom će od 10. do 26. siječnja boraviti u Turskoj gdje će odigrati pripremne utakmice s Dinamom iz Bukurešta, Grasshoperrom, Šahtarom iz Donjecka, Ujpestom i Šahtjorom iz Soligorska.

Prvu utakmicu nastavka HT Prve lige Hajduk igra 3. veljače kad u Gradskom vrtu gostuje kod Osijeka.

Javnosti se danas obratio sportski direktor Saša Bjelanović koje je tom prilikom poručio:

S Poljuda su danas također objavili da je novi trener druge momčadi koja s pripremama počinje 10. siječnja postao dosadašnji trener juniorske momčadi Mario Despotović.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter