Bez gledatelja na utakmici Istre 1961 i Dinama

Foto: NK Istra 1961 Pula
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije NK Istra 1961 je odlučila da će se utakmica 35. kola HT Prve lige u kojoj Zeleno-žuti u subotu, 18. srpnja, dočekuju Dinamo igrati pred praznim tribinama stadiona Aldo Drosina.

– “Zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezano uz COVID-19 bolest u Republici Hrvatskoj i našoj županiji te činjenice da su otkazana sva veća javna okupljanja i javne manifestacije u Gradu Puli i Županiji, a budući da se na utakmicama NK Istre okuplja veliki broj posjetitelja što onemogućava održavanje fizičke distance i u takvim okolnostima je teško provoditi protuepidemijske mjere, donosena je odluka o zatvaranju tribina stadiona Aldo Drosina za predstojeću utakmicu s GNK Dinamom s ciljem zaštite zdravlja stanovništva Istarske županije i Republike Hrvatske te izbjegavanja opterećenja zdravstvenog sustava u županiji.” – navodi se u priopćenju kluba.

Nakon skoro tromjesečne stanke do nastavka nogometnih natjecanja u Prvoj HNL je došlo početkom lipnja dok su se gledatelji uz ograničenja na tribine stadiona vratili sredinom lipnja, od utakmica 29. kola. Hoće li primjer Istre 1961 o ponovnom zatvaranju tribina slijediti i ostali prvoligaši ostaje da vidimo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter