Bebeku najveći hrvatski derbi

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 25. kolo Hrvatski Telekom Prve lige u kojem će snage odmjeriti dva najveća hrvatska kluba.

Derbi na Poljudu u kojem Hajduk u srijedu od 19:00 dočekuje Dinamo pripao je Ivanu Bebeku iz Rijeke kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Igor Pajač (Sveti Ivan Zelina) dok će za video tehnologiju biti zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat dvoboja je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor suđenja Dušan Kukić iz Siska dok će ispred Saveza za sigurnost biti M. Marković, M. Svilić te M. Cindrić.

Istoga dana ranije odigrat će se još dvije utakmice u kojima će snage odmjeriti Istra 1961 i Osijek te Varaždin i Gorica. Utakmica u Puli, koja se igra od 15 sati, pripala je Mariju Zebecu iz Cestice, a pomagat će mu Borut Križarić (Čakovec), Jerko Crnčić (Vrbovec) te Ivan Župan (Bjelovar). Suci iza ekrana na tom dvoboju bit će Goran Gabrilo iz Splita te Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Damir Stipković (Zagreb), kontrolor suđenja je njegov sugrađanin Igor Pristovnik, a časnik za sigurnost jest Vlado Dominić.

Dvoboj u Varaždinu od 17 sati predvodit će Damir Batinić iz Osijeka, uz pomoćnike Marija Pepura (Split), Alena Jakšića (Solin) i Ivana Matića (Osijek). VAR i AVAR suci na toj utakimici su Dario Bel i Miro Grgić (oba Osijek). Lino Roša iz Vodnjana je delegat, a Zagrepčanin Dragutin Poljak kontrolor suđenja.

Kolo će započeti dan ranije kada se sastaju Lokomotiva i Slaven Belupo, a djelitelj pravde na toj utakmici trebao bi biti Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Pomagat će mu Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) te Josip Lučić (Vinkovci). Marko Matoc (Zaprešić) i Miro Grgić (Osijek) bit će u VAR sobi, dok su Davor Ivić (Sisak) i Branko Bajić (Split) delegat, odnosno kontrolor suđenja.

Također, istog dana, ali od 19 sati Rijeka će ugostiti Inter, a taj dvoboj predvodit će Ivan Vučković (Zagreb). Ivica Modrić (Zagreb), Vedran Đurak (Stupno) te Goran Pečarić (Zagreb) bit će pomoćni suci, dok će Goran Gabrilo (Split) i Igor Krmar (Zagreb) biti VAR i AVAR sudac. Delegat susreta je Tihomir Čalić (Marčana), a kontrolor Božo Mamić (Bjelovar).

Službene osobe za 25. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter