Bebeku i Pajaču polufinalne utakmice kupa

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za polufinalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa kojima se u subotu i nedjelju, 30. i 31. svibnja, od 20:15 u Koprivnici i Rijeci nakon više od dva i pol mjeseca stanke zbog pandemije koronavirusa nastavlja natjecateljska sezona.

Kao glavni sudac susreta Slaven Belupa i Lokomotive određen je Ivan Bebek (Rijeka) kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo) i Vedran Đurak (Stupno). Četvrti sudac utakmice bit će Marin Vidulin (Kanfanar), dok će delegat biti Krešimir Glavina (Prelog). Za kontrolora utakmice određen je Bruno Marić (Daruvar), glavni VAR sudac Mario Zebec (Cestica), a pomoćni VAR sudac Tomislav Petrović (Valpovo).

Dvoboj Rijeke i Osijeka pripao je Igoru Pajaču (Sv. I. Zelina), a pomoćnici će mu biti Ivica Modrić (Zagreb) i Bojan Zobenica (V. Gorica). VAR sudac ovog dvoboja je Fran Jović iz Zagreba, a njegov pomoćnik sugrađanin mu Igor Krmar. Kontrolor suđenja je Vlado Svilokos.

HNS je odlučio da će i u nastavku sezone koristiti usluge VAR tehnologije iako je IFAB zbog epidemioloških razloga odobrio njegovo nekorištenje. Prema preporukama koje je ravnatelj HZJZ Krunoslav Capak iznio u Sportskim novostima u tom slučaju bi Savez trebao voditi računa da VAR i AVAR sudac te tehnički djelatnik tijekom nastavka sezonu budu isti timovi, a savjetuje im se da čitavo vrijeme dok borave u prostoriji za VAR nose maske.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter