Bebeku dvoboj Varaždina i Osijeka

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 5. kolo HT Prve lige kojeg u petak od 18 sati na Šubićevcu otvaraju Šibenik i Lokomotiva te glavni sudac Damir Batinić iz Osijeka.

U subotu od 17 sati u dosadašnjem tijeku sezone maksimalna Gorica dočekuje Istru 1961 koja je još uvijek bez boda, a utakmicu će suditi Dario Bel iz Osijeka. Istog dana od 19:05 Dinamo je na Maksimiru domaćin Slaven Belupu u dvoboju koji je povjeren Dariju Kulušiću iz Šibenika.

Ivan Bebek iz Rijeke je glavni sudac susreta Varaždina i Osijeka koji je na rasporedu u nedjelju od 19:05 dok je Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka na zahtjev splitskog kluba zbog njihovih europskih obveza, a sukladno novim propozicijama natjecanja odgođen, a novi termin još uvijek nije određen. 

Službene osobe za 5. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter