Bebeku derbi kola, Vučemiloviću-Šimunoviću derbi začelja

Foto: bvb.de
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 32. kolo MAXtv Prve lige. Zbog Europskog prvenstva za igrače do 17 godina starosti kojeg je domaćin Hrvatska prva utakmica se igra već u četvrtak kada će Bruno Marić voditi susret Inter-Zaprešića i Dinama.

Derbi kola i susret između Hajduka i Osijeka koji je bitan u borbi za treće mjesto ljestvice te time i duži odmor na kraju sezone pripao je Ivanu Bebeku. Igor Križarić će suditi duel Lokomotive i Rijeke, a Marko Matoc  susret Slaven Belupa i Istre 1961.

Derbi začelja prvenstvene ljestvice i možda ključni dvoboj u borbi za ostanak u najvišem rangu natjecanja između Cibalije i RNK Splita pripao je Anti Vučemiloviću-Šimunoviću.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter