Bebek sudi u doigravanju Europske lige

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatska sudačka četvorka predvođena Ivanom Bebekom određena je za susret doigravanja Europske lige u kojem rumunjski CFR 1907 Cluj u četvrtak 1. listopada dočekuje finski KuPS Kuopio. Riječkom sucu pomagat će Goran Pataki, Bojan Zobenica i Mario Zebec.

Angažman je u ovotjednim europskim utakmicama dobio i Vlado Svilokos koji će biti kontrolor suđenja u Lisabonu gdje će Sporting odmjeriti snage s austrijskim LASK-om. Za glavnog suca u tom susretu postavljen je Bjelorus Alexey Kulbakov.

Kad su u pitanju hrvatski klubovi Dinamo će u play-offu dočekati estonskog prvaka Floru iz Tallinna, a dvoboj će suditi turski arbitri Ali Palabiyik, Serkan Olguncan, Cem Satman i Arda Kardeşler.

Rijeka pak gostuje u Danskoj kod Kopenhagena, a tu utakmicu će voditi Christopher Kavanagh iz Engleske kojem će tom prilikom asistirati Dan Cook, Sian Massey-Ellis i Peter Bankes.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter