Bebek sudi na Poljudu, Zebec na Maksimiru

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za treće kolo Hrvatski Telekom Prve lige koje u petak od 20 sati u Maksimiru otvaraju Dinamo i Gorica kojima će suditi Mario Zebec iz Cestice.

U subotnjem programu se od 19 sati na Aldo Drosini u Puli sastaju Istra 1961 i Varaždin u duelu gdje će glavni sudac biti Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a od 21 sat na Rujevici će Ante Čuljak iz Zagreba dijeliti pravdu Rijeci i Slaven Belupu.

Ivan Bebek iz Rijeke je glavni arbitar u susretu Hajduka i Lokomotive koji u nedjelju od 18 sati počinje na Poljudu, a kolo će istog dana od 20 sati u Gradskom Vrtu zaključiti Osijek i Inter-Zaprešić te Marin Vidulin iz Kanfanara.

Izvor: prvahnl.hr


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter