Bebek sudi derbi začelja između Istre 1961 i Inter-Zaprešića

Foto: Luka Mladinić/N+
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 29. kolo HT Prve lige koje je na rasporedu u utorak i srijedu, 16. i 17. lipnja. Prvo je to kolo nastavka sezone u kojem je dozvoljeno prisustvo gledatelja na stadionima, a klubovima je preporučeno da kapacitet stadiona ograniče na trećinu. Posjetitelja jedino neće biti na Poljudu obzirom da Hajduk izdržava još jednu utakmicu kazne igranja pred praznim tribinama.

Kolo će u utorak od 18:55 u derbiju začelja na Aldo Drosini u Puli otvoriti Istra 1961 i Inter-Zaprešić, a za glavnog suca dvoboja postavljen je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Vedran Đurak (Stupno) i Marko Linić (Rijeka). Za VAR i AVAR su zaduženi Goran Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo), delegat susreta je Milan Rukavina iz Rijeke, a kontrolor suđenja Igor Pristovnik iz Zagreba.

U istom terminu Hajduk na Poljudu dočekuje Varaždin. Pravdu će dijeliti Ivan Vučković iz Zagreba kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Luka Pušić (Zagreb) i Ivana Martinčić (Koprivnica). O video tehnologiji će brinuti Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka), delegat utakmice je Jure Zečević (Sinj), a suce će nadgledati Ante Vučemilović-Šimunović (Višnjevac).

Istog dana od 21:05 Rijeka na Rujevici igra s Lokomotivom. Ove dvije momčadi će se sučeliti i 1. kolovoza na Šubićevcu u finalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa. Sutrašnji dvoboj je pripao Damiru Batiniću iz Osijeka i njegovim pomoćnicima Bojanu Zobenici (V. Gorica), Hrvoju Radiću (Split) i Ivanu Matiću (Osijek). U VAR sobi će biti Dario Bel i Miro Grgić iz Osijeka. Delegat susreta je Ante Podnar (Gospić), a kontrolor suđenja Božo Mamić (Bjelovar) dok će o sigurnosti ispred HNS-a brinuti Vlado Dominić i Marko Cindrić.

Program u srijedu od 18:55 u Maksimiru otvaraju Dinamo i Slaven Belupo te sudačka četvorka koju čine Dario Kulušić (Šibenik), Marko Pepur (Solin), Alen Jakšić (Solin) i Ivan Župan (Bjelovar). VAR i AVAR suci su Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat utakmice je Damir Bogdanović (Osijek), a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov (Rijeka) dok je časnik za sigurnost Vlado Dominić.

Kolo će u srijedu od 21:05 u Gradskom vrtu zaključiti Osijek i Gorica te Mario Zebec iz Cestice zajedno s pomoćnicima Borutom Križarićem (Čakovec), Sanjom Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Jakovom Titilićem (Hrvace). Za video tehnologiju su zaduženi Duje Strukan (Split) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Antun Valić (Slavonski Brod), a suce će kontrolirati Dragutin Poljak (Zagreb) dok će o sigurnosti brinuti Miroslav Marković.

Službene osobe za 29. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter