Bebek sudi derbi Dinama i Hajduka

Foto: bvb.de
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za posljednje ovosezonsko kolo Hrvatski Telekom Prve lige. Derbi susret se igra u nedjelju od 19 sati gdje Dinamo na proslavi titule dočekuje Hajduk, a za glavnog suca susreta je određen Ivan Bebek iz Rijeke.

>> Damiru Batiniću finale kupa u Puli

U istom terminu snage će odmjeriti i Lokomotiva te Gorica u Kranjčevićevoj i Osijek te Inter-Zaprešić u Gradskom vrtu, a te utakmice su pripale Mariju Zebecu iz Cestice i Franu Joviću iz Zagreba.

Kolo će u petak od 18 sati na Aldo Drosini u Puli otvoriti Istra 1961 i Rudeš te Duje Strukan iz Splita, a Dalibor Mlakar iz Zagreba će suditi Slaven Belupu i Rijeci čiji susret počinje u subotu od 20 sati u Koprivnici.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter