Bebek ponovno sudi na Poljudu

Foto: bvb.de
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za deseto kolo Hrvatski Telekom Prve lige kojim započinje drugi krug prvenstva. Derbi kola se igra u nedjelju od 19 sati na Poljudu kada se sastaju Hajduk i Osijek, a susret će kao i prošlotjedni derbi između Bilih i Plavih suditi Ivan Bebek iz Rijeke.

Kolo u petak od 18 sati otvaraju Inter-Zaprešić i Lokomotiva uz glavnog suca Marina Vidulina iz Kanfanara. U subotu od 15 sati u Velikoj Gorici počinje sraz Gorice i Rijeke, a sudit će ga Fran Jović iz Zagreba.

Istog dana u Koprivnici od 19 sati se sastaju Slaven Belupo i Istra 1961 kojima će pravdu dijeliti Dario Bel iz Osijeka. U nedjelju pak od 16:30 u Kranjčevićevoj igraju posljednja i vodeća momčad na ljestvici, Rudeš i Dinamo, a za glavnog suca je određen Ivan Vučković iz Zagreba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter