Bad Blue Boysi bojkotiraju susret protiv Slaven Belupa

Foto: BBB
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bad Blue Boysi neće organizirano pohoditi i navijati na sutrašnjoj utakmici 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojoj Dinamo na Maksimiru od 15 sati dočekuje Slaven Belupo.

Razlog ovoj odluci je stupanje na snagu Pravilnika o uvjetima prodaje, kupnje i dodijele ulaznica koji sadrži stavku da pri kupovini ulaznica za navijačku tribinu, sve maloljetne osobe moraju biti u pratnji roditelja ili zakonskog zastupnika ili moraju imati otprije dostavljenu i pohranjenu pismenu suglasnost roditelja ili zakonskog zastupnika. Ukoliko maloljetnici nemaju takvo odobrenje GNK Dinamo će im kao organizator odbiti prodaju ulaznica za sjevernu tribinu stadiona Maksimir.

U priopćenju Bad Blue Boysa se navodi:

S obzirom da uprava Kluba i dalje inzistira na provedbi pravilnika prema kojem postoje posebni uvjeti za prodaju ulaznica za našu tribinu navijačima mlađima od 18 godina, navijačka grupa Bad Blue Boys donijela je odluku da na sutrašnjoj utakmici protiv Slaven Belupa neće biti organiziranog dolaska i navijanja na našem Sjeveru.

Ne postoji nikakav valjan razlog za ovakvo ponašanje Kluba, ono je bez sumnje usmjerena protiv naše grupe i iz tog razloga želimo poslati poruku svima da ova ucjena neće proći bez naše reakcije.

Apeliramo na sve one koji žele gledati utakmicu da na našoj tribini ne ističu obilježja grupe i da na taj način pokažu solidarnost prema našoj najmlađoj braći.

Ova odluka vrijedi za ovu utakmicu i o svim budućim akcijama i potezima grupe pravovremeno ćemo obavijestiti sve naše pripadnike i ostale navijače Dinama.

BAD BLUE BOYS


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter