Argurio: “Odlaskom Saše Bjelanovića, smatrao sam da je i moja avantura u Splitu završena”

Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Christian Argurio više nije voditelj skautske službe Hajduka. Talijanski stručnjak koji je prethodno radio kao sportski direktor Catanije i Messine u Splitu se zadržao manje od dva mjeseca.

>> Bivši sportski direktor Catanije postao voditelj skautske službe Hajduka

Na odlazak se odlučio nakon što su ostavke prethodno podnijeli dopredsjednik kluba Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović, a u razgovoru za TuttoMercatoWeb je pojasnio razloge zašto se odlučio na ovaj potez:

Radi se o poštovanju i dosljednosti. U Split sam stigao u rujnu zahvaljujući tadašnjem sportskom direktoru Saši Bjelanoviću kojem sam bio prvi pomoćnik. Kako je došlo do raskida suradnje između Hajduka i Bjelanovića tako sam odlučio iz poštovanja podnijeti ostavku. Na zamolbu predsjednika Brbića, kojem se zahvaljujem na razumijevanju, čekao sam neko vrijeme kako bih i službeno formalizirao svoju odluku. Kad je projekt koji je vodio Saša Bjelanović njegovom ostavkom zaključen, smatrao sam da je i moja avantura u Splitu također završena.

Talijanski mediji su nagađali da će se Argurio vratiti u Cataniju nakon povratka iz Splita, obzirom da klub još uvijek nije popunio mjesto sportskog direktora koje je ostalo upražnjeno njegovim odlaskom u Hajduk, no po svemu sudeći od toga neće biti ništa.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter