Ante Roguljić potpisao za AS Trenčin

Foto: AS Trencin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ante Roguljić karijeru nastavlja u Slovačkoj nakon što je potpisao višegodišnji ugovor s AS Trenčinom, klubom u kojem uspješno igra hrvatski napadač Antonio Mance. 22-godišnjak je prošlog mjeseca bio na probi u francuskom Sochauxu, ali nije dogovorio suradnju.

Prošlu sezonu je igrao u ciparskom Pafosu, a prije toga je bio pod višegodišnjim ugovorom s Red Bull Salzburgom. Član austrijske momčadi je postao u srpnju 2013. godine kao veliki talent za kojim se zanimao veliki broj klubova uključujući i Ajax. Međutim do sada nije ostvario potencijal koji je imao.

Red Bull ga je nekoliko puta slao na posudbe, a proteklu sezonu je proveo u Wacker Innsbrucku i Admiri Wacker. Bio je i član Hajduka, a dugo je nastupa za rezervnu momčad Bikova Liefering. Omladinsku školu je proveo u Omladincu iz Vranjica te Adriaticu iz Splita. Bio je član svih mlađih nacionalnih uzrasnih selekcija.

Generalni direktor Trenčina Róbert Rybníček je povodom potpisa ugovora s Roguljićem izjavio:

Ante ima jako zanimljivu prošlost u mlađim nacionalnim kategorijama Hrvatske. Bio je jedan od najvećih nada tamošnjeg nogometa no očito se prerano priključio klubu kao što je Red Bull Salzburg. Mislimo da nije prekasno da svoju karijeru vrati na pravi put. Svoje kvalitete je već pokazao na prvom treningu. Ukoliko bude radio kvalitetno uskoro će konkurirati za mjesto na terenu i pojačat će konkurenciju u momčadi što nam je bitno. Osim kao veznjak može igrati i na krilu.

Ante je pak u video izjavi rekao:

Pročitajte još:

>> Prijelazni rok – Ljeto 2018.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter