Ante Rebić kod Nike Kovača

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Iako se činilo da će Ante Rebić karijeru nastaviti u Herthi do toga ipak neće biti. Krilni napadač će preseliti u Bundesligu, ali ne u Berlin nego u Eintracht iz Frankfurta koji vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Vijest je potvrđena na službenim stranicama Eintrachta te se navodi da je dogovor postignut i da su preostale jos samo formalnosti do zaključenja posla.

22-godišnjak je trenutno član Fiorentine, a u klub iz Firenze pristigao u kolovozu 2013. godine iz RNK Splita u rekordnom transferu vrijednom 4,5 milijuna eura. Međutim nije nametnuo kao standardni igrač Viola pa je većinu vremena proveo na posudbama.

Prvotno je bio u tadašnjem članu 2. Bundeslige Red Bull Leipzigu, a proteklu polusezonu je proveo u Veroni. Za reprezentaciju Hrvatske je upisao 10 nastupa i jedan zgoditak, a bio je član Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kada je izbornik bio Niko Kovač.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email