Ante Erceg potpisao za Brøndby

Foto: brondby.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Danski doprvak Brøndby na službenoj je web stranici potvrdio dolazak Ante Ercega u svoje redove.

28-godišnji krilni napadač s Brøndbyjem je potpisao četverogodišnji ugovor, a u klub stiže kao slobodan igrač, što je sportski direktor danskog viceprvaka Troles Bech, istaknuo kao jedan od razloga zbog kojih Erceg u Dansku nije stigao prošlog ljeta.

“Veoma smo zadovoljni time što je Ante Erceg postao član Brøndbyjevog napada. Pratimo Antu godinu dana i temeljito smo ga skautirali, tako da znamo što dobivamo. Zatim smo i na svom tijelu osjetili kakav je Ante ubojiti napadač prošlo ljeto. Kao napadač je brz i veoma agresivan, te ima dobru završnicu, što ga čini kompletnim igračem.

Bilo je preogovora oko njegovog dolaska prošlo ljeto nakon dvije utakmice koje smo odigrali protiv Hajduka, no ekonomski tada to nije bila opcija za nas. Imamo jasne ekonomske limite poslovanja i iste nemamo namjeru ugrožavati. Sada je Ante došao kao slobodan igrač, što daje do znanja da ne bi došao da zaista nije želio”.

Podsjetimo, Erceg je Hajduk napustio u siječnju ove godine kada je prešao u redove emiratskog Shabab Al Ahlija, s kojim se pak razišao nakon što je prošla sezona proglašena neuspješnom, te je klupsko vodstvo odlučilo napraviti totalnu reorganizaciju načina poslovanja i kadroviranja, što je uključivalo i otpis skupo plaćenih stranih nogometaša.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter