Ante Erceg posuđen Esbjergu

Foto: Brondby
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski ofenzivac Ante Erceg je napustio Brondby, ali je ostao u Danskoj te će ostatak sezone provesti na posudbi u Esbjergu.

30-godišnji Erceg usprkos unosnom ugovoru koji mu traje do ljeta 2022. godine nije opravdao očekivanja u Brondbyju te je od ljeta 2018. godine upisao samo 31 nastup u kojim je postigao pet golova, a ove sezone često nije bio ni u kadru na koji je računao trener Niels Frederiksen.

Erceg će Esbjergu pokušati pomoći da izbori ostanak u Superligi obzirom da se nakon 20 odigranih kola nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice s 13 osvojenih bodova.

Sportski direktor Brondbyja Carsten Jensen je ovom prilikom rekao: “Nažalost po Antu i nas, bilo je previše loših trenutaka za njegovog boravka u Brondbyju. Ante se u ranijoj karijeri dokazao kao vješt igrač pa se nadamo da će zbog novog okruženja i minutaže koju će dobiti u Esbjergu vratiti svoju karijeru na pravi put.”

U dosadašnjoj karijeri Erceg je bio i član RNK Splita, Balikesirspora, Hajduka i Shabab Dubai, a najbolje razdoblje mu je bilo ono koje je proveo na Poljudu. U dresu Bilih je u 56 službenih nastupa postigao 26 golova.

Ljestvica:
Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter