Alen Halilović priključen A reprezentaciji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon što su zbog ozljeda za utakmice s Walesom i Tunisom otpali Ivan Rakitić, Ante Rebić, Nikola Vlašić, Marko Rog i Filip Bradarić izbornik Zlatko Dalić je seniorskoj reprezentaciji odlučio priključiti kapetana mlade reprezentacije Alena Halilovića.

Mlada reprezentacije se u ponedjeljak okuplja u Velikoj Gorici, a potom odlazi u Medulin gdje započinje pripreme za Europsko prvenstvo koje se u drugoj polovici lipnja održava u Italiji i San Marinu no 22-godišnji ofenzivac će umjesto toga otputovati u Opatiju gdje se nakon revijalne utakmice s Omišom okuplja A vrsta.

Halilović je proteklu polusezonu proveo u Standardu kao posuđeni igrač Milana te je za belgijskog prvoligaša u 14 utakmica upisao jednu asistenciju. Za seniorsku reprezentaciju je u razdoblju od 2013. do 2016. upisao devet nastupa, posljednji u svibnju 2016. godine u prijateljskom dvoboju s Moldovom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter