Alaves otkupio ugovor Ramona Miereza

Foto: NK Istra 1961
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kako prenose mediji iz Španjolske napadač Ramon Mierez koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Istri 1961 iz argentinskog Tigrea postati će novi igrač Alavesa.

Španjolski prvoligaš i klub iz Pule imaju istog većinskog vlasnika, grupaciju Baskonia Alaves, koja je u vlasništvu obitelji Quereyeta.

Sportski direktor Alavesa Sergio Fernandez je proteklih dana boravio u Hrvatskoj te je prisustvovao doigravanju za popunu HT Prve lige za sezonu 2019./20. u kojima je Istra 1961 bila bolja od Šibenika. Nakon povratka u Španjolsku u intervjuu za cadenaser.com izjavio je da će Mierez biti otkupljen te će početi pripreme s prvom momčadi Alavesa nakon čega će trener Asier Garitano donijeti odluku o njegovom konačnom statusu.

Protekli utorak je Istra 1961 s Mierezom potpisala aneks postojećeg ugovora, a s Drosine su nam službeno odgovorili da će sve informacije u vezi igračkog kadra objaviti tijekom idućeg tjedna.

22-godišnji napadač je u netom završenoj sezoni u 23 nastupa upisao deset golova i pet asistencija, a za njegove usluge je prema pisanju Sportskih novosti zainteresiran i Osijek.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter