24 igrača na prvom treningu Hajduka (VIDEO)

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hajduk je prvi prvoligaš koji je krenuo s pripremama za novu sezonu obzirom da je splitski klub započinje već 11. srpnja kada ga očekuje prvi susret prvog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. Ždrijeb nove sezone HT Prve lige je 13., a ždrijeb prvog i drugog pretkola EL 19. lipnja.

Prvi dio priprema Bili će obaviti u Splitu gdje će boraviti do 23. lipnja kada odlaze na Pohorje gdje će se zadržati do 7. srpnja.

Zasad je dogovoren prijateljski susret sa Solinom koji će se povodom 100. godišnjice susjednog kluba odigrati 22. srpnja na stadionu kraj Jadra dok su u Sloveniji predviđena četiri pripremna susreta.

Igrače su uvodno pozdravili dopredsjednik kluba Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović, a na prvom treningu trener Siniša Oreščanin imao je 24 nogometaša:

Vratari: Tomislav Duka, Marin Ljubić, Goran Blažević, Davor Matijaš
Obrambeni: Josip Juranović, Josip Bašić, Stipe Radić, Oleksandr Svatok, Lummbardh Dellova, Borja Lopez, Božo Mikulić, Mario Vušković
Vezni: Dino Beširović, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Emir Sahiti, Darko Nejašmić, Tonio Teklić, Basel Jradi, Ante Palaversa
Napadači: Dario Špikić, Francesco Tahiraj, Adam Gyurcso, Ivan Delić

Momčadi će se idućih dana priključiti Stipe Vučur i Michele Šego te Jairo i Hamza Barry (od srijede 12. lipnja), a odsutni su reprezentativci Mijo Caktaš, Domagoj Bradarić, Ardian Ismajli i Josip Posavec koji je nedavno potpisao ugovor s Hajdukom do 2023. godine. Novi ugovor je potpisao i Stanko Jurić koji je suradnju produžio do ljeta 2021. godine.

Sportski direktor Saša Bjelanović je o prijelaznom roku rekao:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter