Carrillo predstavio dva nova suradnika, 31 igrač na prvom treningu (VIDEO)

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Carrillo predstavio dva nova suradnika, 31 igrač na prvom treningu (VIDEO)

Autor: Karlo Propadalo/9. siječnja 2017./Kategorije: naslovna, NH RSS, domaći nogomet, Klubovi, HNK Hajduk

Prozivkom u Bijelom salonu stadiona Poljud s pripremama za nastavak sezone krenuo je i Hajduk. Trener Joan Carrillo je tom prilikom predstavio i dva nova pomoćnika. Viku Laliću (pomoćni trener), Jakovu Previšiću (kondicijski trener) i Matyasu Czucziju (taktički analitičar) u stožeru su se priključili Xavier Coll Planas i Tihomir Bulat.

Coll Planas je proteklih osam godina bio voditelj kondicijske službe prve momčadi U.E Llagostera. Posjeduje trenersku licencu španjolskog nogometnog saveza, a diplomirao je i pri Sveučilištu u Barceloni. Tihomir Bulat je od 2010. godine radio u RNK Splitu te je prvi trener vratara u Hrvatskoj s posebnom UEFA A licencom za vratare.Na prozivci se pojavio ukupno 31 igrač: Dante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas Gentsoglou, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin.

Klub su napustili Lovre Kalinić i Ignacio Maganto te Marko Pejić, Ismar Hairlahović i Arlind Basha koji su prvi dio sezone bili u kadru druge momčadi. Na pripreme zbog zdravstvenih problema užeg člana obitelji kasni Jefferson, a Fran Tudor i Josip Juranović su s reprezentacijom Hrvatske na China Cupu. Zanimljivo da na prozivku nisu pozvani vratar Karlo Letica koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Rudešu te Robert Jandrek koji je ponajbolji igrač druge momčadi koja se natječe u 3. HNL jug.

Nakon uvodnih testiranja i treninga koje će odraditi u Splitu momčad 23. siječnja putuje u Tursku gdje če ostati do 4. veljače, a planirano je da se odigraju tri prijateljske utakmice:


25.01. - 
Hajduk - FK Austria Wien
30.01. -  Hajduk - FK AS Trenčín
02.02. -  Hajduk – FC Steaua București

 

U slučaju da komentatori promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju i/ili brisanju.
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se