Tek 4 dana 2017., a Hajduk ima preko 5.000 članova!

Tek 4 dana 2017., a Hajduk ima preko 5.000 članova!

Autor: Karlo Propadalo/4. siječnja 2017./Kategorije: naslovna, NH RSS, domaći nogomet, Klubovi, HNK Hajduk, Navijači, Udruga Naš Hajduk

Da je članska iskaznica postala sredstvo identifikacije svakog navijača Hajduka, svjedoče prve brojke za 2017. godinu. Za početnih 1.000 članova bilo je potrebno samo 40 sati. Danas je već učlanjeno preko 5.000 navijača, koji su požurili potvrditi svoju vjernost Klubu. Prošla godina završena je sa preko 43.000 članova. Pred navijačima Hajduka veliki je izazov ponoviti ili nadmašiti prošlogodišnje brojke. Navijači 'bilih' vole izazove i već godinama pokazuju kako žele biti dio Kluba neovisno o svemu. Članstvo je najbolji način za pokazati tu pripadnost.

Objavljen promotivni film!

Danas je objavljen i motivacijski video sa scenama prepunog Poljuda i održanog prosvjeda na Rivi. Zanimljivost je kako Hajduk ima skoro 10.000 više članova nego što je sjedalica na stadionu. To znači kako će s boljim rezultatima i prepunim Poljudom, Poljud biti mali i za članove koji imaju pravo rezervacije karata.

Učlaniti se možete na kućici Našeg Hajduka na Rivi (svaki dan 09-21h), te u Odjelu za članstvo na Poljudu (pon-petak, 09-15h)

Za sva dodatna pojašnjenja možete se obratiti djelatnicima Odjela za članstvo, pozivom na broj 021/585-231 ili slanjem maila na: clanstvo@hajduk.hr .

 

U slučaju da komentatori promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju i/ili brisanju.
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se