Podržite Nogometplus

Podržite Nogometplus

Autor: nogometplus.net/2. siječnja 2017./Kategorije: naslovna

Projekt Nogometplusa već dvije godine gura pedesetak volontera. Okupljamo navijače domaćih i stranih nogometnih klubova i dajemo im platformu i mogućnost praćenja vlastitih klubova i nogometa onako kako misle da treba i kako mainstream mediji ne rade. 

Otvorena platforma Nogometplusa spaja novinare, doktore, informatičare, programere, inženjere, ekonomiste, profesore, studente, …  Financiramo se putem Fonda za pluralizam Agencije za elektroničke medije te sponzora, ali većina sadržaja djelo je volontera kojima su najveća nagrada i satisfakcija čitatelji, kolege navijači i istinski ljubitelji nogometa. 

Obim posla kojeg trenutno portal ima zahtjeva da neke od kolega trajno zaposlimo, te da osiguramo i adekvatnu infrastrukturu. Stoga vas pozivamo da nam postanete pokrovitelj.

Podržite naš rad – uplatom donacije postanite nam najveći sponzor. Osigurajte da budemo još bolji. Podržite slobodno novinarstvo. 

Navijači za navijače!

Donaciju možete uplatiti kreditnom karticom preko PayPala (račun: redakcija@nogometplus.net):
ili preko IBAN-a: HR3023300031153302197 otvorenom u Societe Generale – Splitska Banka (SWIFT: SOGEHR22)

Možete zadati i trajni nalog za plaćanje preko PayPala:

 

Tags:
U slučaju da komentatori promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju i/ili brisanju.
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se