13 kol 2015

Jedno veliko hvala

Damir Petranović
Smjena je obavljena brzo, glatko i efikasno, kako i priliči demokratskoj proceduri i jednoj instituciji poput Hajduka. Nisu se pojavili nikakvi repovi, nema neodgovorenih pitanja niti nezadovoljnika; tako to izgleda  kada, kako to kaže već pošteno izlizana poštapalica, ulica vodi klub. A tu je i činjenica koja će nam zapeti za oko, možda čak probuditi dozu nostalgije s mazohističkim okusom - čini se da smo dočekali jednu garnituru u Hajduku koja će steći status...
- Komentari

16 srp 2015

Poučak Našeg Hajduka ili kako su sve narodne bitke unaprijed osuđene na uspjeh

Damir Petranović
Sudbina će htjeti da su se u razmaku od samo jednog dana na dva fronta dovrše dvije ključne bitke, dva ključna projekta koja su - svaki za sebe i tmurnom širem okruženju usprkos - pokazala barem tračak nade da civilni, nepolitički angažman jednostavno ima smisla. Nije to nešto previše, ali čovjeka ipak veseli spoznaja da je u današnjoj Hrvatskoj moguće okupiti se na temama koje ne donose ni novac, ni moć ni slavu - već isključivo moralnu i ljudsku...
- Komentari
RSS
Stavovi izneseni od strane korisnika bloga nisu stavovi redakcije portala nogometplus.net već su to isključivo osobni stavovi korisnika kao autora pojedinog komentara ili objavljenog sadržaja. Ni na koji način ne odgovaramo za štetu koja bi mogla biti prouzročena objavljenim sadržajem ili komentarom od strane korisnika portala, niti za točnost i istinitost objavljenih podataka i informacija.

Nogometplus.net zadržava pravo ukidanja korisničkog računa i brisanje komentara bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja.

U slučaju da primjetite nedopušteni sadržaj molimo da nas kontaktirate na redakcija@nogometplus.net
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se