12 vlj 2016

Murva života

Hrvoje Dobrović
Svakome kome ''bila'' boja teče venama, tko je zaražen ''bilim virusom'' zna koliko je teško bilo zadnjih 20-tak godina biti navijačem Hajduka. Uglavnom su to bila razočaranja, tek poneki trenuci sreće, a zadnjih 4-5 godina ozbiljna agonija i drhtanje nad bolesničkim krevetom danas 105-godišnjeg starca. Ponekad sam se našao u razmišljanju, i u šali proklinjao oca koji mi je prenio taj ''bili virus'', jer zaista nekad je ta ljubav gotovo zvučala kao...
- Komentari

21 svi 2015

To nenji ni knedla...

Hrvoje Dobrović
Knedle su okruglice od kruha ili krumpira i kao nacionalno jelo rasprostranjeno na ovim prostorima. Svakom pravom Hajdukovcu, knedla je poznata i iz libreta Tijardovićeve operete '' Kraljica lopte''. Kako navodi Hrvatski jezični portal ''gutati knedlu'' znači  morati otrpjeti nešto neugodno. Hajdukovi navijači već neko vrijeme ''gutaju knedle'', a u nedjelju navečer  ''knedlu je gutao'' i Hajdukov trenutni trener Hari Vukas, gostujući u RTL-ovoj emisiji koja...
- Komentari
RSS
Stavovi izneseni od strane korisnika bloga nisu stavovi redakcije portala nogometplus.net već su to isključivo osobni stavovi korisnika kao autora pojedinog komentara ili objavljenog sadržaja. Ni na koji način ne odgovaramo za štetu koja bi mogla biti prouzročena objavljenim sadržajem ili komentarom od strane korisnika portala, niti za točnost i istinitost objavljenih podataka i informacija.

Nogometplus.net zadržava pravo ukidanja korisničkog računa i brisanje komentara bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja.

U slučaju da primjetite nedopušteni sadržaj molimo da nas kontaktirate na redakcija@nogometplus.net
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se