4 pro 2014

Intelektualni snobizam

Gavrilo Bolivar
„Nema li važnije stvari od utakmice Dinamo-Hajduk?“, „Zašto ne prosvjeduju kad tisuće ljudi ostane bez posla?“, „Pa zar je nogomet najbitnija tema u Hrvatskoj?“ – nakon što je počela medijska ludnica oko nogometa u kojoj su i inače tromi i nezainteresirani mediji (ili još gore, neobjektivni) progledali i vidjeli koliko je dubok glib u koji je zapao hrvatski nam nogomet – dio javnosti ostao je u čuđenju, da se tako izrazimo....
- Komentari
RSS
Stavovi izneseni od strane korisnika bloga nisu stavovi redakcije portala nogometplus.net već su to isključivo osobni stavovi korisnika kao autora pojedinog komentara ili objavljenog sadržaja. Ni na koji način ne odgovaramo za štetu koja bi mogla biti prouzročena objavljenim sadržajem ili komentarom od strane korisnika portala, niti za točnost i istinitost objavljenih podataka i informacija.

Nogometplus.net zadržava pravo ukidanja korisničkog računa i brisanje komentara bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja.

U slučaju da primjetite nedopušteni sadržaj molimo da nas kontaktirate na redakcija@nogometplus.net
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se