4 sij 2017

Mogu li kineski klubovi postati prijetnja europskim velikanima?

Početak kalendarske godine u većini europskih liga označava i ponovno otvaranje nogometne tržnice. Već smo navikli na ples milijuna i odavno nas ne iznenađuju enormni iznosi koje klubovi troše na odštete i plaće igrača. Glavnu riječ tu obično vode engleski, španjolski, talijanski i njemački klubovi. Barem je tako bilo godinama. Onda su se u igru odjednom uključili i ruski klubovi te iznosima počeli parirati ovim, do sad glavnim igračima. Nismo još do kraja navikli...
- Komentari

17 lis 2016

Regionalna liga: Da ili Ne?

Ovih dana smo po već tko zna koji put svjedoci aktualizacije medijskih špekulacija o regionalnoj nogometnoj ligi. Sama ideja nije nikakva novost. Napokon, slični projekti su već zaživjeli u košarci, rukometu i vaterpolu. Međutim, potencijalna nogometna regionalna liga, uz dužno poštovanje ostalim sportovima, ipak podiže puno više medijske prašine. U prošlosti se često pisalo o tome, djelatnici klubova i bivši igrači davali su svoja...
- Komentari
RSS
Stavovi izneseni od strane korisnika bloga nisu stavovi redakcije portala nogometplus.net već su to isključivo osobni stavovi korisnika kao autora pojedinog komentara ili objavljenog sadržaja. Ni na koji način ne odgovaramo za štetu koja bi mogla biti prouzročena objavljenim sadržajem ili komentarom od strane korisnika portala, niti za točnost i istinitost objavljenih podataka i informacija.

Nogometplus.net zadržava pravo ukidanja korisničkog računa i brisanje komentara bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja.

U slučaju da primjetite nedopušteni sadržaj molimo da nas kontaktirate na redakcija@nogometplus.net
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se