16 sij 2017

Novac sportašima

Bernard G.
Onaj osjećaj kad se osobe iz vaše prošlosti odjednom negdje pojave, a vama prođe kroz glavu zaboravio sam da postoji. Ne mora to biti nužno loša asocijacija, već jednostavno ljudi odu svojim putem pa se sjećanje odjednom vrati. Tako je u vidu javne osobe nekoć jako aktivan bio Mirko Novosel, koji je svoje zlatne dane bilježio u doba bivše države, da bi ništa manje aktivan bio i u Lijepoj našoj. Zadnjih godina se sve rijeđe pojavljivao u medijima, a...
Autor: Bernard G.
- Komentari

31 svi 2016

Napad na Mamića - ima li drugog rješenja?

Bernard G.
Živimo u zemlji u kojoj ministar otvoreno staje u zaštitu osoba koje krše Zakon o sportu, dok ostali dionici političke scene, među njima i oporba, ostaju nijemi. Nijemi su i novinari po sili poslodavca, gazde koji je član skupštine Dinama. Dinama u kojem Mamić od Eduarda uzima 20, 25 i 50% svih prihoda, a sud kaže da kamata nije lihvarska. I to suci onog istog suda na kojem se pojedinci javno hvale da prijateljuju s Mamićem. Ustavni, županijski i tko zna koji, a k tome su...
Autor: Bernard G.
- Komentari
RSS
Stavovi izneseni od strane korisnika bloga nisu stavovi redakcije portala nogometplus.net već su to isključivo osobni stavovi korisnika kao autora pojedinog komentara ili objavljenog sadržaja. Ni na koji način ne odgovaramo za štetu koja bi mogla biti prouzročena objavljenim sadržajem ili komentarom od strane korisnika portala, niti za točnost i istinitost objavljenih podataka i informacija.

Nogometplus.net zadržava pravo ukidanja korisničkog računa i brisanje komentara bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja.

U slučaju da primjetite nedopušteni sadržaj molimo da nas kontaktirate na redakcija@nogometplus.net
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se