30 tra 2016

Židakov (anti)nogomet Diega Simeonea

Joško Listeš
Nakon prve polufinalne utakmice, između Atletica i Bayerna, jedan od najutjecajnijih domaćih novinara Tomislav Židak igru Atletica nazvao je antinogometom. Što bi to uopće bio antinogomet na primjeru Atletica? Je li to ono kad daješ sve od sebe na terenu? Kada gineš za svakom loptom? Kada stavljaš glavu tamo gdje drugi ne bi nogu? Zar trka, srčanost, požrtvovnost i borbenost nisu stvari koje se cijene u nogometu? Zar je to antinogomet? Ako je to antinogomet,...
- Komentari

13 sij 2015

Zlatna lopta - je li sve samo parada za sponzore?

Joško Listeš
Preksinoć su izbornici, kapetani i odabrani ugledni novinari dodijelili titulu za najboljeg igrača 2014. godine Cristianu Ronaldu. Portugalac je slavio ispred Nijemca Manuela Neuera te Argentinca Lionela Messija. Mnogi će reći da je zlatnu loptu trebao dobiti golman Manuel Neuer, iako je ni Ronaldo nije nezasluženo osvojio. Neuerovi pobornici smatraju da se golmane ne doživljava kao važne karike u momčadi te da ih se marginalizira i nedovoljno cijeni.  Osobno smatram da u toj tezi ima i...
- Komentari
RSS
Stavovi izneseni od strane korisnika bloga nisu stavovi redakcije portala nogometplus.net već su to isključivo osobni stavovi korisnika kao autora pojedinog komentara ili objavljenog sadržaja. Ni na koji način ne odgovaramo za štetu koja bi mogla biti prouzročena objavljenim sadržajem ili komentarom od strane korisnika portala, niti za točnost i istinitost objavljenih podataka i informacija.

Nogometplus.net zadržava pravo ukidanja korisničkog računa i brisanje komentara bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja.

U slučaju da primjetite nedopušteni sadržaj molimo da nas kontaktirate na redakcija@nogometplus.net
Mi koristimo kolačiće (cookies) kako bismo osigurali pravilan rad naše web-stranice za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe.
Korištenjem ove web stranice pristajete na njihovu uporabu.

Oglasite se